FESTIVAL INFO

TIJDEN

Hollands Zomerfestival opent haar deuren om 16;00 uur. Om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 21:00 uur sluiten de deuren.

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Voor meer informatie zie onze huisregels. Door het bezoeken van Hollands Zomerfestival gaat u akkoord met onze huisregels.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over Hollands Zomerfestival? Dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@beetjedansen-events.nl

Bereikbaarheid

LOCATIE

Hollands Zomerfestival vindt plaats op het festivalterrein aan de Oisterwijksedreef te Haaren. Vanuit Haaren en Oisterwijk zullen bezoekers met behulp van borden worden begeleid naar de locatie. Zorg ten alle tijden dat je deze borden volgt, of aanwijzingen van verkeersbegeleiders opvolgt.

OPENBAAR VERVOER

Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Plan je reis op: www.9292ov.nl .

PARKEREN

Parkeren: Gever, Haaren – volg vanaf de Oisterwijksedreef de borden.
Kiss & Ride: Gever, Haaren – volg vanaf de Oisterwijksedreef de borden
Fietsers: Gever, Haaren – volg ook hiervoor de borden die zijn geplaatst.


Er is een parkeerterrein recht voor de entree van het festival.  Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangegeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.